Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ LIVE η ρεβάνς στους «16» του Conference League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, για τον αγώνα ρεβάνς των “16” του Conference League και ψάχνει υπέρβαση για να ανατρέψει την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία.

Με την υποστήριξη των οπαδών του στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα “κυνηγήσει” μία ιστορική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην καλύτερη 8άδα του Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ από το Newsit.gr

Η… ψυχολογία στους Θεσσαλονικείς δεν είναι σε καλό σημείο, μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κροατία αλλά και και από την ήττα με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι από τον Άρη -στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League– που τους έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν από μία εβδομάδα, στο “Μάκσιμιρ”, ο Μπρούνο Πέτκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο 29χρονος αρχηγός της Ντιναμό σκόραρε δις (37΄, 71΄) και έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ όμως θα προσπαθήσει να πάρει ώθηση από τον κόσμο της ομάδας -που θα γεμίσει την Τούμπα- και να φτάσει στην ιστορική πρόκριση. Και λέμε ιστορική, αφού ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έχει ανατρέψει ποτέ σκορ 2-0 σε ευρωπαϊκό νοκ άουτ αγώνα.

Τα προβλήματα με τους τραυματίες στον ΠΑΟΚ αφορούν το αμυντικό κομμάτι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχαηλίδη, Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες και Νάσμπεργκ.

Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς (Γερμανία)

Βοηθοί: Ρόμπερτ Κέμπτερ, Ντόμινικ Σκάαλ (Γερμανία)

4ος: Ρόμπερτ Σρόντερ (Γερμανία)

VAR: Σόρεν Στορκς, Μπέντζαμιν Μπραντ (Γερμανία)

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ LIVE η ρεβάνς στους «16» του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button