Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η «τρέλα» του Σλούκα στα αποδυτήρια, τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου και η ατάκα του Αταμάν

Το πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο “BMW Park”, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, μέσα από τα video που πόσταρε η “πράσινη” ΚΑΕ. Ο Κώστας Σλούκας δεν σταμάτησε να ουρλιάζει από τη χαρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε hi five με τους παίκτες και ο Εργκίν Αταμάν.. απλά τους ζήτησε κάτι, ενόψει Άλμπα.

Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκομεθ πρωταγωνίστησαν εντός παρκέ, στη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, μπροστά στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια της έδρας των Βαυαρών, με τον Κώστα Σλούκα να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του, ουρλιάζοντας από χαρά, ειδικά όταν είδε μπροστά του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, όσο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες των “πρασίνων”, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη που φέρνει την ομάδα μια ανάσα από την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια στη Euroleague. Από κοντά και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος απευθύνθηκε στους “στρατιώτες”, λέγοντας μόλις τρεις λέξεις, πριν τους αφήσει για να πάει στη συνέντευξη Τύπου.

 

One more win”, τους είπε και αποθεώθηκε από τους θριαμβευτές της βραδιάς.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Η «τρέλα» του Σλούκα στα αποδυτήρια, τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου και η ατάκα του Αταμάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button