Αθλητικά

Ο Φορτούνης αγκαλιά με τον γιο του μετά το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Χαρούμενος που κάνω περήφανη την οικογένειά μου»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League, χάρη σε μία φοβερή εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, που ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με υπέροχο τρόπο και κάνοντας την ασίστ για το δεύτερο, ο Φορτούνης έκρινε το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε υπέρ του Ολυμπιακού και μετά το τέλος, εμφανίστηκε αγκαλιά με το γιο του για δηλώσεις, σε μία ωραία στιγμή στο “Καραϊσκάκης”.

Οι δηλώσεις του Φορτούνη

Για το ότι έβγαλε 10η ασίστ στην Ευρώπη: «Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε μια καλή νίκη και ένα καλό προβάδισμα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρεις. Πρέπει τώρα στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε εκεί για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το πώς είδαν τη Φενέρ ενόψει της ρεβάνς: «Έχουν έμπειρους παίκτες, ποιοτικούς. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου δημιουργήσουν ευκαιρίες. Είδαμε, ήμασταν μπροστά στο σκορ 3-0. Παρόλα αυτά, χαλαρώσαμε λιγάκι και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τα χθεσινά συγκινητικά του λόγια για τον γιο του: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα που είπα χθες. Είμαι πολύ χαρούμενος, πάνω από όλα που έχω την υγεία μου και την οικογένειά μου και συνεχίζω να τους κάνω περήφανους».

Για το τι είπε στον Τζέκο στη συνομιλία τους: «Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά δύο φορές πήγε μίλησε στους οπαδούς μας. Αυτό δεν είναι ωραίο ούτε για τον κόσμο. Είναι ένα άθλημα, είναι ωραίο το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και να μη γίνονται αυτά. Του είπα να ηρεμήσει, να μην ασχολείται με τον κόσμο».

To άρθρο Ο Φορτούνης αγκαλιά με τον γιο του μετά το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Χαρούμενος που κάνω περήφανη την οικογένειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button