Ελλάδα

Τι απάντηση έδωσαν οι τουρκικές αρχές για τα θύματα της επίθεσης στο Πασαλιμάνι

Εμπλοκή με υποθέσεις ναρκωτικών έχουν ο νεκρός και ο τραυματίας από τα πυρά ενός ομοεθνή τους την Παρασκευή (14/6)  στο Πασαλιμάνι όπως ενημέρωσαν τις ελληνικές Αρχές οι τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν ζητήσει από τις αρχές της γειτονικής χώρας να τους απαντήσουν για το ποινικό παρελθόν των δύο ανδρών και σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση που είχαν οι Έλληνες αξιωματικοί ήταν ότι υπήρχε εμπλοκή τους σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Όμως, οι αρχές του Τουρκίας ακόμα δεν έχουν σαφή εικόνα για το εάν ο δράστης έχει ποινικό παρελθόν στη χώρα του ή όχι. Την ίδια ώρα τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στον δράστη, αλλά και στα θύματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται, ενώ ήδη η λίστα επαφών που υπήρχε και στα τρία κινητά ερευνάται με προσοχή.

Επίσης ερευνάται η ανταλλαγή μηνυμάτων οι τελευταίες κλήσεις ενώ θα γίνει και έρευνα ώστε να ανακτηθούν μηνύματα και συνομιλίες που μπορεί να έχουν διαγραφεί. Την ίδια ώρα οι αρχές θεωρούν ως πιο πιθανό σενάριο τα θύματα να έχουν σχέση με τον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης της Τουρκίας ο οποίος είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από την ΕΥΠ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button