Αθλητικά

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει για Κίναν Έβανς: Όσα γράφονται, δεν ευσταθούν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα που την εμφανίζουν να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κίναν Έβανς, που αγωνίζεται στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τη στιγμή που η σεζόν 2023-24 μπαίνει στην τελική της ευθεία σε Basket League και Euroleague, ο μπασκετικός Ολυμπιακός εμφανίστηκε να έχει δώσει τα χέρια, για την απόκτηση του Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις Κάουνας, από τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ φημολογείται εδώ καιρό πως απασχολεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον. Ο Έβανς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τη φετινή σεζόν έχει 17,3 πόντους, 3,9 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 18,6 στην αξιολόγηση, κατά μέσο όρο στη Euroleague.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ήταν άμεση και έγινε με ανάρτηση στα social media.

“Η σεζόν 2023-24 είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Ολυμπιακός, που έχει πετύχει τους δυο από τους τέσσερις στόχους του, συνεχίζει την προσπάθεια του για να προσφέρει στους φιλάθλους μας κι άλλες μεγάλες στιγμές. Όλα όσα γράφονται για μεταγραφές, υπογραφές, σχέδια και συμφωνίες δεν ευσταθούν”, αναφέρει η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

To άρθρο Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει για Κίναν Έβανς: Όσα γράφονται, δεν ευσταθούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button