Κόσμος

Τζιλ Μπάιντεν: Πρωταγωνίστρια η γάτα του Λευκού Οίκου στο νέο παιδικό βιβλίο της

Ένα νέο παιδικό βιβλίο έγραψε η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν έχοντας ως  ηρωίδα και πρωταγωνίστρια τη γάτα του Λευκού Οίκου.

«Willow the White House Cat» είναι ο τίτλος του βιβλίου της κ. Μπάιντεν, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster Children’s Publishing.

Η Τζιλ Μπάιντεν συνεργάστηκε με τη βραβευμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Αλίσα Σάτιν Καπουτσίλι ενώ την υπέροχη εικονογράφηση ανέλαβε η Κάιτ Μπερούμπι.

Το βιβλίο καταγράφει την ιστορία της ράτσας τάμπι, Willow που ξεκίνησε από μια φάρμα στην Πενσυλβάνια και την προσαρμογή της στο νέο της σπίτι στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια 1600, δηλαδή στον Λευκό Οίκο.

«Καθώς η Willow περιπλανιέται από δωμάτιο σε δωμάτιο, εξερευνώντας την ιστορία του νέου της σπιτιού, μαθαίνει γρήγορα για όλους τους απίστευτους ανθρώπους που κάνουν το «Σπίτι του Λαού» να λειτουργεί, ανέφερε η Τζιλ Μπάιντεν στην ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

«Κάνοντας πολλούς νέους φίλους στην πορεία, το ταξίδι της Willow δίνει στον κόσμο μια εικόνα όλων των εσωτερικών και εξωτερικών στοιχείων της πιο διάσημης διεύθυνσης της Αμερικής, μέσα από τη δική της οπτική».

Η γάτα μπήκε στη ζωή των Μπάιντεν αφού πήδηξε στη σκηνή όταν η Πρώτη Κυρία μιλούσε σε μια φάρμα στην Πενσυλβάνια κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας το 2020. Πήρε το όνομά της από την γενέτειρα της Μπάιντεν, το Willow Grove της Πενσυλβάνια.

Σύμφωνα με το ABC News, το βιβλίο «Willow the White House Cat» θα κυκλοφορήσει στα ράφια τον Ιούνιο και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για σκύλους του στρατού.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button