Ελλάδα

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές δώρισε το Εφετείο της Αθήνας σε σχολεία της περιφέρειας

Σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού από την πλευρά της δικαιοσύνης,  το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του Εφετείου της Αθήνας προχώρησε στην δωρεά εννέα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Περιφέρειας, με στόχο την ενίσχυση της διδασκαλίας του μαθήματος της Πληροφορικής.

Η κίνηση αυτή ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Τμήματος Πληροφορικής του Εφετείου της Αθήνας και ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία των δικαστικών λειτουργών και των δικαστικών υπαλλήλων. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα εξής σχολεία :

1) Πελετά Δήμου Νότιας Κυνουρίας της ΠΕ Αρκαδίας, 2) Ελάτης Δήμου Πύλης της ΠΕ Τρικάλων, 3) Κιμώλου Κυκλάδων, 4) Λειψών Δωδεκανήσου, 5) Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑΜΕΑ της Θήβας της ΠΕ Βοιωτίας, 6) Νιάτων Δήμου Ευρώτα της ΠΕ Λακωνίας, 7) Φάρο Τυφλών Ελλάδας και 8) Ορεινής Ηλείας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας της ΠΕ Ηλείας.

Οι εννέα υπολογιστές αγοράστηκαν κατόπιν προσφορών των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων του Εφετείου Αθηνών, προκειμένου να ενισχύσει την διδασκαλία των μαθητριών και μαθητών της χώρας στο μάθημα της Πληροφορικής.

Ανάλογες δράσεις του Εφετείου Αθηνών θα συνεχιστούν με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Σχολείων της χώρας, ώστε να συμβάλει στην αξιοποίηση των υπολογιστών στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button