Πολιτική

«Να ζητήσει συγγνώμη σε όσους κρεμάστηκαν στα μανταλάκια» καλεί ο Τσιόδρας τον Τσίπρα μετά το mea culpa για Novartis

«Να ζητήσει συγγνώμη στους ανθρώπους που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια» κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, σχολιάζοντας το mea culpa του πρώην πρωθυπουργού για τη Novartis.

«Το mea culpa για την Novartis σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι κρεμάστηκαν στα μανταλάκια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρρης Τσιόδρας για τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, που πυροδότησαν κύμα αντιδράσεων και σχολιασμών.

«Ο κ. Τσίπρας είπε mea culpa σε σχέση με το ζήτημα της Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες. Το mea culpa για την Novartis σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι κρεμάστηκαν στα μανταλάκια.

Δέκα πολιτικά πρόσωπα διασύρθηκαν για μεγάλο διάστημα, χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (03.03.24).

 

To άρθρο «Να ζητήσει συγγνώμη σε όσους κρεμάστηκαν στα μανταλάκια» καλεί ο Τσιόδρας τον Τσίπρα μετά το mea culpa για Novartis δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button