Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: Αδυνατούμε να απαντήσουμε σε παραληρήματα ψεύδους και αλαζονείας

«Απαντάμε σε ομιλίες και ανακοινώσεις. Σε παραληρήματα ψεύδους και αλαζονείας αδυνατούμε να απαντήσουμε» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Νέα Σμύρνη, κατά την παρουσίαση μέρους των υποψηφίων για το Ευρωψηφοδέλτιο.

Οι κυβερνητικές πηγές αναφέρθηκαν στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε για «κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας» που καταρρέει.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην χθεσινή του συνέντευξη στο Μega και “στις επιθέσεις” που δέχθηκε. Είπε ο κ. Κασσελάκης: «Οι άλλοι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί η προπαγάνδα Γκρίνμπεργκ για να πετύχει θέλει έναν προβλέψιμο αντίπαλο και εγώ δεν είμαι προβλέψιμος. Όσο με περιμένουν στην γωνία τόσο θα τους βγαίνω από αλλού. Χθες άνοιξα το σπίτι μου στην τηλεοπτική κάμερα, σήμερα έβαλαν τα πληρωμένα πιστόλια να γράφουν ότι κάνω επίδειξη πλούτου. Δεν έχω κανέναν λόγο να φλεξάρω για την περιουσία μου, αλλά απέναντι σε έναν πρωθυπουργό που γιορτάζει το 41ο ακίνητο χωρίς να ξέρει κανείς πως φτιάχνεται μία αμύθητη περιουσία με τον μισθό βουλευτή, έχω υποχρεώση να δείξω πως όζω και με ποιον ζω. Μου είπαν τι ‘νόημα έχει να το βλέπουν άνθρωποι δεν έχουν να βγάλουν τον μήνα’; Αλλά έχω υποσχεθεί να σας δείξω πως ζω. Η διαφάνεια είναι η ζωή μου».

«Απέναντι είναι 41 ακίνητα, αδήλωτοι Βολταίροι και μία αποτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και ενάμισι χρόνος αεργίας πριν γίνει βουλευτής. Εμείς είμαστε η άλλη οπτική της διαφάνειας. Όλα δηλωμένα, δουλεμένα και φορολογημένα με την αυστηρή νομοθεσία των ΗΠΑ. Δεν με κράτα κανείς, ζω σε ένα διάφανο σπίτι όπου φαίνονται όλα. Ο πρωθυπουργός ζει σε γυάλινο πύργο αποκομμένος από όλα. Είναι ένας γυάλινος πύργος από τον οποίο κάποιος διατάζει μοντάζ, μπάζωμα, υποκλοπές. Αλλά αυτός ο κάποιος δεν είναι ποτέ ο ένοικος του Μαξίμου είναι το φάντασμα του Μαξίμου. Ο κ. Μητσοτάκης ελέγχει κάτι από όσα γίνονται στην χώρα; Ο κ. Μητσοτάκης από τον γυάλινο πύργο του δεν μπορεί να δει τίποτε από όσα ταλανίζουν τον Έλληνα. Το μόνο που βλέπει είναι τιμές που πετάνε. Είμαστε η δεύτερη χώρα σε πληθωρισμό στα τρόφιμα και δεύτερη φτωχότερη μετά την Βουλγαρία», υπογράμμισε.

To άρθρο Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: Αδυνατούμε να απαντήσουμε σε παραληρήματα ψεύδους και αλαζονείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button