Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Μου έχουν κάνει πρόταση για μαύρο χρήμα – Live η συνέντευξη στον Alpha

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha και θα αναφερθεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και στην κεντροαριστερά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε αρχικά στην ομιλία Σαμαρά και τόνισε πως συμφωνεί μαζί του για τα όσα είπε για το ΦΠΑ και πως η Ευρωπαική Ένωσης έχει γίνει διευθυντήριο.

Για το μαύρο χρήμα είπε πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει ευρωπαϊκή χώρα και επιτέθηκε και πάλι στη ΝΔ για την ρύθμιση χρέους και ζήτησε έρευνα στα κόμματα. Ακόμη τόνισε πως όσο γνωρίζει δεν υπήρχε μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόνισε χαρακτηριστικά «ρωτήστε τον πρώην οικονομικό διευθυντή».

«Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το «μαύρο χρήμα» και την σχετική ανάρτησή του είπε: «Ένας νέος άνθρωπος έξω από το σύστημα λέει αυτές τις λέξεις και γίνεται πανικός στο σύστημα, λες και δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε» .

Για το κλείσιμο της «Αυγής» τόνισε πως θα γίνουν ανακοινώσεις στα όργανα τις επόμενες ημέρες και πως η κρατική χρηματοδότηση μειώθηκε από τα 8 στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Μου έχουν κάνει πρόταση για μαύρο χρήμα – Live η συνέντευξη στον Alpha δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button