Ελλάδα

Μανώλης Μαυρομμάτης: Στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του – Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς, μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης, και η σύζυγός του, Ειρήνη, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα, όπου διαμένουν στο Κολωνάκι.

Και οι δύο νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μ. Μαυρομμάτη τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Τι συνέβη

Δώδεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης, λίγο πριν από τις πέντε το πρωί, και απεγκλώβισαν το ζευγάρι, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα με την αναπνοής τους, λόγω της εισπνοής καπνού.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, που είχε ξεκινήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- από το δωμάτιο τής κουζίνας στη μεζονέτα του 2ου και 3ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι τής Πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα, την οποία φαίνεται ότι ξέχασαν αναμμένη.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button