Ελλάδα

«Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης»: Η γιορτή της ορεινής ποδηλασίας επιστρέφει δυναμικά

Ο «Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης» σας προσκαλεί στον 11ο Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2024 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων.

Με αφετηρία τα Λουτρά Υπάτης οι ποδηλάτες μέσα σε 4 μέρες θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Οίτης και των Βαρδουσιών, μέσα από διαδρομές 172 χιλιομέτρων συνολικά. Στο Νεοχώρι Υπάτης θα πραγματοποιηθούν οι 3 διανυκτερεύσεις και περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης αποσκοπεί στη διοργάνωση μίας αθλητικής γιορτής για την ορεινή ποδηλασία, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα με πρώτο γνώμονα την ποδηλατική εμπειρία και την αγάπη για τη φύση.

Έξοδα συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδηλάτη είναι 80 ευρώ και καλύπτει τα έξοδα για την μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών, την μετακίνηση των συμμετεχόντων, τα έξοδα σίτισης (πρωινό & γεύμα, σνακ- εδέσματα στάσεων) και παροχής νερού.

Για τους ποδηλάτες κάτω των 18 ετών η συμμετοχή είναι 50 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση για 2 ημέρες μπορούν να έρθουν με δικά τους οχήματα στο Νεοχώρι Υπάτης (τόπος διανυκτέρευσης) με το κόστος συμμετοχής να διαμορφώνεται στα 50,00 ευρώ.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button