Αθλητικά

Παναιτωλικός 0-1: Διπλό σωτηρίας για τους Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σπουδαία νίκη με 0-1 στην έδρα της Κηφισιάς και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Super League.

O Παναιτωλικός πήρε το ντέρμπι παραμονής απέναντι στην Κηφισιά για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με το σύνολο του Γιάννη Πετράκη να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 70΄με τον Λομόνακο να είναι ο ήρωας για την ομάδα του Αγρινίου, η οποία πλέον με 27 πόντους προσπέρασε την Κηφισιά στην βαθμολογία.

Από την πλευρά του ο σύλλογος της Αθήνας έμεινε στους 25 πόντους και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με την κατάσταση να είναι αρκετά δύσκολη.

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μοιρασμένο, με την αναμέτρηση να έχει αρκετό ρυθμό και περίσσιο πάθος όπως αναμενόταν.

Ωστόσο την διαφορά την έκανε η εμπειρία, με τον Παναιτωλικό να υπερέχει της Κηφισιάς.

Κηφισιά(Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82′ Νίνης), Σολόα, Σναϊντερλάν, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46′ Παπασάββας, 83′ Τετέι), Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (82′ Μεντέντεθ), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός(Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεθ (90+4′ Τσιγγάρας), Χουάνπι (85′ Χατζηθεοδωρίδης), Λομόνακο, Σέρχιο Ντίαζ (62′ Ζοάο Πέδρο).

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button