Πολιτική

Μαρινάκης για Αγίους Αναργύρους: Η λύση δεν είναι να πάρουμε το κεφάλι ενός υπουργού

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία υποκρύπτει υποκρισία, ιδίως από ένα κόμμα που μετέτρεψε τις ποινές για την ανθρωποκτονία ή ισόβια ή έως 15 χρόνια. Και ενώ το έχεις κάνει αυτό και δεν έχεις πει ένα συγγνώμη στον κόσμο, κάνεις προτάσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ο οποίος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για την υπόθεση των Αγίων Αναργύρων

«Η κυβέρνηση έχει αυστηροποιήσει τις προβλεπόμενες ποινές, τι προτείνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης; τη θανατική ποινή; Δε θα μπούμε σε συζήτηση για τη θανατική ποινή. Η αυστηροποίηση των ποινών δεν αρκεί από μόνη της και δε λύνει κάποιο πρόβλημα, δεν έχουμε τέτοιες αυταπάτες. Η κυβέρνηση έχει μιλήσει για βελτίωση στο μέτωπο της ανομίας, έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών με στόχο να μειωθεί η ένταση των συγκεκριμένων φαινομένων, το να λέμε ότι δεν έχει γίνει τίποτε το θεωρώ μηδενιστικό», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στις  ερωτήσεις για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Σε ό,τι αφορά αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι η λύση είναι να πάρουμε πολιτικά το κεφάλι ενός υπουργού. Ο κ. Χρυσοχοίδης έχει να επιδείξει μετρήσιμο έργο και αναμένουμε να κάνει ακόμα περισσότερα».

To άρθρο Μαρινάκης για Αγίους Αναργύρους: Η λύση δεν είναι να πάρουμε το κεφάλι ενός υπουργού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button