Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε το γλάρο των παλιών διαφημίσεων – «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί της Πέμπτης (7/3/24) ανέβασε καινούργιο βιντεάκι στο TikTok με το οποίο απαντάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το νέο νόμο για τις ακτές…

Στο βίντεο στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης επικαλείται την WWF που χαρακτηρίζει τον καινούριο νόμο «νόμο καταστροφής των ακτών» γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας.

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού και στο ΤιkΤοk και να θυμάστε: Όχι fake, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο, σε μια… παραλλαγή του παλιού χαρακτηριστικού τηλεοπτικού σποτ με τον γλάρο.

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο, «για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε… θάλασσα».

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε το γλάρο των παλιών διαφημίσεων – «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button