Αθλητικά

Ο Νίκολας Τζάρι έκανε σερβίς στο Miami Open και πέτυχε ball girl στο κεφάλι

Ο Νίκολας Τζάρι είδε την πορεία του στο Miami Open να ολοκληρώνεται στην προημιτελικά φάση, χάνοντας από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Χιλιανός τενίστας (νο 23 στον κόσμο) είχε και μια άτυχη στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα, χτυπώντας ένα ball girl με το μπαλάκι, κάνοντας σερβίς.

Πριν την έναρξη του προημιτελικού του με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Miami Open και κατά την προθέρμανση, ο Νίκολας Τζάρι είχε μια άτυχη στιγμή, χτυπώντας ένα ball girl στο κεφάλι.

Ο Χιλιανός τενίστας έκανε “ζέσταμα” με κάποια σερβίς, το ball girl φάνηκε να τρέχει προς μια πλευρά του κορτ, να χάνει την ισορροπία του, να γλιστράει και -πέφτοντας- να δέχεται το μπαλάκι στο κεφάλι της

Μάλιστα, από το τηλεοπτικό πλάνο φάνηκε πως η άτυχη κοπελίτσα είδε την τελευταία στιγμή το μπαλάκι να πηγαίνει κατά πάνω της! Ο Νίκολας Τζάρι ανησύχησε και έτρεξε προς το κορίτσι, για να δει εάν είναι καλά, προσφέροντάς της τη βοήθειά του. Το ball girl σηκώθηκε και οι δυο αθλητές συνέχισαν το ζέσταμά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

Για την… Ιστορία, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ φρόντισε να ξεπεράσει στα δύο σετ το “εμπόδιο” του Νίκολας Τζάρι (6-2, 7-6(7)) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Miami Open, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ.

Μεντβέντεφ και Σίνερ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι μετά τον τελικό του Australian Open 2024, όπου ο Ιταλός πανηγύρισε τον πρώτο του Grand Slam τίτλο κερδίζοντας με απόλυτη ανατροπή τον έμπειρο Ρώσο 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3.

 

To άρθρο Ο Νίκολας Τζάρι έκανε σερβίς στο Miami Open και πέτυχε ball girl στο κεφάλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button