Ελλάδα

Kοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος που έκλεβε ελαιόλαδο από σούπερ-μάρκετ

Για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα super market στην Κοζάνη, συνελήφθη ένας 20χρονος το απόγευμα του Σαββάτου (23/3).

Παράλληλα εξιχνιάσθηκαν ακόμη 2 περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ανωτέρω, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας super market, στην πόλη της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα super market στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας 114,81 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος στις 19/3 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ, ενώ στις 16/3 από άλλο κατάστημα super market της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας 85,32 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button