Αθλητικά

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πέμπτος τελικός που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας στην Α1 χάντμπολ ανδρών

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι για πέμπτη φορά στους φετινούς τελικούς της Α1 χάντμπολ ανδρών, με τον νικητή να παίρνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24.

Ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ συγκρούονται για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο πρωτάθλημα της 1 χάντμπολ ανδρών, με την αναμέτρηση να κρίνει ποια εκ των δυο ομάδων θα πάρει τον τίτλο.

Το ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για τις στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, με την αναμέτρηση να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2, με τις δυο ομάδες να μετρούν νίκες στις έδρες τους, χωρίς να έχει εμφανιστεί κάποιο μπρέικ μέχρι στιγμής.

Ο Ολυμπιακός μετρά τρία πρωταθλήματα (2018, 2019, 2022), ενώ από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει έξι (2011, 2013, 2020, 2021, 2023).

 

To άρθρο Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πέμπτος τελικός που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας στην Α1 χάντμπολ ανδρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button