Αθλητικά

Mάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ την έφερε μια «ανάσα» από την κορυφή στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι “ξεχρέωσε” από το ματς που χρωστούσε στην Premier League, πήρε τη νίκη επί της Μπρέντφορντ (1-0) με το γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ και έφτασε μια… ανάσα από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε για παραπάνω από ένα ημίχρονο εντός έδρας απέναντι στην Μπρέντφορντ ωστόσο στο 71′ ανέλαβε… δράση ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος βρήκε τον τρόπο για να νικήσει την άμυνα των Λονδρέζων και τον Φλέκεν, χαρίζοντας στην ομάδα του μία πολύτιμη νίκη (1-0) σε εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τους «πολίτες» στη 2η θέση με 56 βαθμούς, έναν πίσω απ’ τη Λίβερπουλ κι έναν μπροστά απ’ την Άρσεναλ, σε μία συναρπαστική κούρσα για τον τίτλο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέλεξε να προφυλάξει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ξεκινώντας στο «10» πίσω απ’ τον Χάαλαντ, τον Χούλιαν Άλβαρες. Η άμυνα της Μπρέντφορντ κρατούσε με… νύχια και με δόντια το «μηδέν», μέχρι το 71′ όπου ο Άλβαρες έκανε κάθετη πάσα στον Χάαλαντ, ο Άγιερ γλίστρησε κι ο Νορβηγός στράικερ έφυγε ανενόχλητος στο τετ-α-τετ με τον Φλάκεν για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

To άρθρο Mάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ την έφερε μια «ανάσα» από την κορυφή στην Premier League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button