Αθλητικά

Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, κλείδωσε τη δεύτερη θέση και περιμένει να μάθει αντίπαλο στα πλέι οφ της Euroleague που θα προκύψει από τα play in.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζει στα πλέι οφ της Euroleague την ομάδα που θα τερματίσει 7η στα play in, η οποία θα είναι είτε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε η νικήτρια του αυριανού (12/04) ματς Βίρτους Μπολόνια-Μπασκόνια. 

Η ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση αυτή, θα παίξει με τους Ισραηλινούς νοκ άουτ αγώνα στο Βελιγράδι (όπου δίνει τους αγώνες της η Μακάμπι λόγω του πολέμου) για την 7η θέση.

Οι πράσινοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας και ξεκινούν από θέση φαβορί για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Οι Πειραιώτες θα τερματίσουν πέμπτοι και θα παίξουν με Μπαρτσελόνα σε περίπτωση νίκης επί της Φενέρ στο ΣΕΦ, ενώ θα βρεθούν στην 6η θέση και θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό αν ηττηθούν από τους Τούρκους.

Όσον αφορά το Final Four, αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε και βγει 6ος, τότε οι δύο ελληνικές ομάδες θα συναντηθούν στον ημιτελικό του Βερολίνου σε περίπτωση που φτάσουν μέχρι εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ελληνικός εμφύλιος μπορεί να υπάρξει μόνο στον τελικό.

 

To άρθρο Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button