Πολιτική

Κασσελάκης και Τάιλερ χορεύουν στους ρυθμούς του «Firework» της Κέιτι Πέρι μετά την υπερψήφιση του γάμου των ομοφύλων

Με έναν ξέφρενο χορό στους ρυθμούς του τραγουδιού «Firework» της Κέιτι Πέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε το «ναι» της Βουλής στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, έχοντας δίπλα του τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ πανηγύρισαν για την ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή, με την οποία ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών γίνεται νόμος του κράτους, διασκεδάζοντας στο γνωστό μπαρ Sodade στο Γκάζι το βράδυ της Πέμπτης (15.02.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του χορεύουν το τραγούδι της Κέιτι Πέρι «Firework» που αναφέρεται στη συναισθηματική απελευθέρωση του ανθρώπου.

Φτάνοντας στο Sodade λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είναι η μέρα χαράς για την Ελλάδα η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μία σύγχρονη κοινωνία. Και έχω μία παράκληση. Έχω μία παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μία πιθανότητα πολλοί από σας έχετε ένα παιδί το οποίο να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί  Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή είναι νοοτροπία ανήκει σε ..πρώιμες εποχές. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας. Αγαπήστε τα παιδιά σας.

Είμαστε μία μικρή χώρα. Έχουμε περάσει πολλή διχόνοια στην ιστορία μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κι άλλη τέτοια διχόνοια. Και πιο βασικό από όλα είναι στο τέλος της ζωής μας όλοι μας είμαστε μία συλλογή από αναμνήσεις. Τι πιο όμορφο από το να έχεις αναμνήσεις αγάπης με τα παιδιά σου που μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους με την μοναδικότητα τους, χαρούμενα σε μία χώρα που διαπρέπει στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη την οποία εμείς είδαμε ισότιμα το 1981 ως μέρος της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά έκτοτε έχουμε μείνει πίσω και στο κράτος δικαίου, όπως ανέδειξα χθες στις Βρυξέλλες. Ένα είναι το μήνυμά μου σήμερα, είναι στους γονείς αυτής της χώρας. Αγαπήστε τα ελληνόπουλα αυτής της χώρας όπως είναι και αφήστε τα να πάνε μπροστά. Μπορούμε να είμαστε μία καλύτερη χώρα μία καλύτερη κοινωνία με τέτοια αγάπη».

To άρθρο Κασσελάκης και Τάιλερ χορεύουν στους ρυθμούς του «Firework» της Κέιτι Πέρι μετά την υπερψήφιση του γάμου των ομοφύλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button