Αθλητικά

Λαμία για Καρλίτος: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας, σε ευχαριστούμε για όλα»

Η Λαμία με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε τον Καρλίτος από τον σύλλογο, με την ομάδα από την Φθιώτιδα να ευχαριστεί τον Ισπανό επιθετικό για την σύντομη αλλά σημαντική προσφορά του.

Ο Καρλίτος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καζακστάν και την Αστάνα, με την Λαμία μέσω ανακοίνωσης της να αποχαιρετά τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της στην Super League.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 33χρονο Ισπανό επιθετικό Carlitos, του οποίου η μεταγραφή στην Αστάνα, στο Καζακστάν ολοκληρώθηκε μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης.
Ο Carlitos ενσωματώθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2023 και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Συλλόγου στη Super League, καθώς πέτυχε 10 γκολ σε 21 παιχνίδια, μοίρασε 5 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη φετινή επιτυχία, της εισόδου στα play offs του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.
Η οικογένεια της Λαμίας ευχαριστεί τον Carlitos για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official)

To άρθρο Λαμία για Καρλίτος: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας, σε ευχαριστούμε για όλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button