Αθλητικά

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Οδηγίες προς τους οπαδούς για την είσοδο στο ΣΕΦ από τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί απόψε (12/04/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Euroleague, με το παιχνίδι να είναι sold out από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Το ΣΕΦ θα είναι για μία ακόμη φορά φέτος κατάμεστο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε οδηγίες για τους οπαδούς της, ώστε να γίνει χωρίς προβλήματα η είσοδος στο γήπεδο, αλλά και να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η Regular Season της Ευρωλίγκας θα κλείσει, όπως ακριβώς άνοιξε: με SOLD OUT!

Και στην αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (12/04, 21.15) το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Για να μπορέσουμε, όμως, να απολαύσουμε ΟΛΟΙ μια ακόμη γιορτή στο γήπεδό μας, θα πρέπει να παίξουμε ΟΜΑΔΙΚΑ και να ακολουθήσουμε ΕΥΛΑΒΙΚΑ τους κανόνες.

Όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς, έτσι και σε αυτό στηρίξτε την προσπάθεια του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας και ΜΗΝ κάνετε χρήση Laser και καπνογόνων.

Μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου χρειάζεται η βοήθεια και η συμβολή όλων των φιλάθλων.

Για τον λόγο αυτό, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ…

*    Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19:15). Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ  αρκετά νωρίς, καθώς υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου λίγο πριν το τζάμπολ.

*     Σας ενημερώνουμε πως τόσο εντός, όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.

*    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

* Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν ονομαστικά εισιτήρια και στους διαπιστευμένους. Άπαντες θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση το εισιτήριό τους ή την διαπίστευσή τους, καθώς και την ταυτότητά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα επιτραπεί είσοδος σε εκείνους που στον έλεγχο της Αστυνομίας θα βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα από το δικό τους.

*  Οι κάτοχοι διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς δικαίωμα χρήσης του parking να μην πλησιάσουν το γήπεδο, καθώς δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Οδηγίες προς τους οπαδούς για την είσοδο στο ΣΕΦ από τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button