Πολιτική

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Έκπληξη στο ψηφοδέλτιο των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής για τις ευρωεκλογές, καθώς μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι διδάκτορας Βιολογίας και γιος της πρώην βουλευτίνας, Κατερίνας Παπακώστα.

Η Κατερίνα Παπακώστα υπήρξε Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καθώς και υποψήφια βουλευτής το 2019, αν και προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος στο βιογραφικό του αναφέρει πως είναι διδάκτορας Βιολογίας, μέλος Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις καθώς και ποιητής.

Συγκεκριμένα στο βιογραφικό του αναφέρεται πως «ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα.Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος ,ποιητής ,στιχουργός.

Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος  Τμήματος  Βιολογίας ΕΚΠΑ .
Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. Διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας. Συμμετοχή στο ARΤ Θεσσαλονίκη 2016. Έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU & NEW AGE,2018. Ποιητική συλλογή : «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν», 2018. Πρώτο επιστημονικό βιβλίο «Η διαχρονική διαφοροποίηση της Πανίδας της Ελλάδας»,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2023. Μέλος του MDA Hellas. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις της γκαλερί ART WAY,2023-2024».

To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button