Ελλάδα

Ευρωπαία Εισαγγελέας: Το δράμα των Τεμπών δεν θα μείνει ατιμώρητο – Όσοι φταίνε θα πληρώσουν

«Το δράμα των Τεμπών δεν θα μείνει ατιμώρητο», δήλωσε η Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι, για την έρευνες για την εθνική τραγωδία των Τεμπών. 

Η Λάουρα Κοβέσι, η Ευρωπαία γενική Εισαγγελέας, που εχει χαρακτηριστεί «η τσαρίνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που για την καταπολέμηση της απάτης είναι αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Σε συνέντευξή της στο STAR η δικαστικός εξήγησε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί για να βρει τους υπαίτιους για τη μη τήρηση της σύμβασης 717 και κατ’ επέκταση όλους όσοι ευθύνονται για την τραγωδία στα Τέμπη. Έχοντας μπροστά τις φωτογραφίες των 57 θυματων λέει «πρέπει να πληρώσουν».

Η Κομισιόν έχει τα όργανα για να συζητήσει με τις διεθνείς αρχές και να φέρει την έρευνα εις πέρας. Η κ. Κοβέσι ζητά αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ώστε να μπορεί να ελέγξει υπουργούς και πρώην υπουργούς.

«Η απάτη σκοτώνει… Είναι κάτι που επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων κάθε μέρα και πρέπει να παλέψουμε με αυτό. Πρεπει να έχουμε τη δυνατότητα να ερευνούμε κάθε δυνητικό ύποπτο, όποιος και να είναι αυτός. Υπάρχει μια έρευνα σε εθνικό επίπεδο είμαστε σε επικοινωνία με τους Έλληνες εισαγγγελείς, μοιραζόμαστε πληροφορίες», λέει.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button