Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, «αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε ένα παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων υπονομεύοντας το κράτος δικαίου.

Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη συγκάλυψη και ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από προσφυγή του κ. Ανδρουλάκη.

Είναι εκείνος που έχει διορίσει Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, που υπέγραφε για την Intellexa τις άδειες εξαγωγή του παράνομου λογισμικού Predator σε αυταρχικά καθεστώτα της Αφρικής, κάτι για το οποίο το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει επιβάλει κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται με την εταιρεία

Όσο κι αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα διεθνούς συνωμοσίας, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών καταρρίπτουν και αυτήν την εικονική πραγματικότητα.

Υ.Γ.: Ίσως αυτό εξηγεί γιατί δεν θέλει να γίνει debate ενόψει των ευρωεκλογών».

To άρθρο ΠΑΣΟΚ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button