Οικονομία

Χατζηδάκης για IRIS: Μηδέν προμήθειες για τους πολίτες, οι χαμηλότερες για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Τα οφέλη από την χρήση του συστήματος άμεσων πληρωμών IRIS επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, με ανάρτηση του στο TikTok.

O κ. Χατζηδάκης μιλώντας για το IRIS επανέλαβε για άλλη μία φορά πως για τους πολίτες έχει μηδενική προμήθεια, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβαρύνονται με τις μικρότερες δυνατές χρεώσεις.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη:

 

@kostis_hatzidakis Φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να πληρώνετε προμήθειες στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές! Με τα συστήματα άμεσων πληρωμών, όπως το IRIS στην Ελλάδα, μπορείτε για συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ να τα κανονίζετε όλα από το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς καμία προμήθεια. Μηδέν! Και από την άλλη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι με τον νόμο να συνδέονται με συστήματα όπως το IRIS, πληρώνουν εκεί πολύ χαμηλότερες σε σχέση με άλλες μεθόδους. Επομένως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι! #tiktokgreece #fypgreece #ellada #greece #politiki #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

 

 

To άρθρο Χατζηδάκης για IRIS: Μηδέν προμήθειες για τους πολίτες, οι χαμηλότερες για τους ελεύθερους επαγγελματίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button