Πολιτική

Όχι κ. Βασίλη Κασσελάκη, δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος

Τη θέση της σε όσα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κασσελάκης διαχώρισε με εμφατικό τρόπο η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα τόνισε ότι οι δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος των Σπαρτιατών σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Βασίλης Κασσελάκης, ξάδερφος του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε ανάρτησή της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, κύριε Βασίλη Κασσελακη. Δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος. Δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ. Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζω τη θέση μου.

Στο τουίτ του Προέδρου η γραμμή του κόμματος που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή».

Να σημειωθεί ότι σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Βασίλης Κασσελάκης ανέφερε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Έκανε, μάλιστα, μια νέα ανάρτηση λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει κάθε ψήφο με σεβασμό αλλά δεν θέλει καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες, ενώ έκανε λόγο για προσωπική του άποψη.

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες». 

 

 

 

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button