Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Χρυσοχοϊδη – αγροτών στις 13:00 για την «κάθοδό» τους στην Αθήνα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να συναντηθεί με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων.

Συγκεκριμένα, στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αγροτών στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης για να καταλήξουν στον σχεδιασμό του μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το makthes.gr, σκοπός είναι να συμφωνήσουν κυβέρνηση και αγρότες τον τρόπο που θα γίνει η κάθοδος στην πρωτεύουσα τους και από ποια μπλόκα θα ξεκινήσουν τα τρακτέρ.

Στη σύσκεψη εκτός από τους εκπροσώπους των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από Θεσσαλονίκη και Μαγνήσια αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας. Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναμένεται να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο με τις ώρες και την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες από όλα τα μπλόκα για να κατέβουν στην Αθήνα την Τρίτη.

Πάντως, από την Κεντρική Μακεδονία, οι περισσότεροι αγρότες θα κατέβουν με λεωφορεία και ιδιωτικά οχήματα. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι, είναι αδύνατον να κατεβάσουν τρακτέρ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button