Ελλάδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από τον Κολωνό

Στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 14χρονης Μελίνας-Ειρήνης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα, 7.4.2024 και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μελίνα-Ειρήνη Γ. έχει μαύρα μαλλιά, έχει καστανά μάτια, ύψος 1.70 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε πιθανόν φορούσε άσπρο αμάνικο μπουφάν και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Η 14χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα

«Χαμόγελο του Παιδιού»


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button