Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημα στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Παναθηναϊκός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, θα γίνει στις 25 Μαΐου 2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, μετά από συνεννόηση με Cosmote, Super League 1 και UEFA.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα “κλείσει” τη σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν το τρόπαιο, αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη, με την ΕΠΟ να “κλειδώνει” τελικά την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός – Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στην Αθήνα.

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button