Αθλητικά

Η νέα Mercedes του Έρλινγκ Χάαλαντ κοστίζει 2,5 εκ. ευρώ! Mόλις 275 τέτοια hypercar κυκλοφορούν στον πλανήτη

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατάφερε να συγκεντρώσει και πάλι τα… φώτα. Αυτή τη φορά, όμως, η αφορμή δεν ήταν τα γκολ που πέτυχε σε κάποιο αγώνα, αλλά τα χρήματα που ξόδεψε γα να αγοράσει μια Mercedes.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε πρωτοσέλιδο στην πατρίδα του, τη Νορβηγία. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Dagens Naeringsliv», ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αγόρασε μία Mercedes, που κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για το μοντέλο «AMG One», που «φοράει» κινητήρα ίδιο με αυτόν που χρησιμοποιούσε η ομάδα F1 της Mercedes κατά την σεζόν 2016-17.

Αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα τα 352 χλμ/ω, ενώ χαρακτηριστικό της σπανιότητας του, είναι το γεγονός ότι σε όλον τον πλανήτη, κυκλοφορούν μόλις 275 τέτοια αυτοκίνητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάαλαντ ήδη διαθέτει μια ακόμα Mercedes AMG, μια Rolls Royce Cullinan SUV, ένα Audi RS6 και ένα Range Rover των οποίων η συνολική αξία υπολογίζεται στα 700.000 ευρώ.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

To άρθρο Η νέα Mercedes του Έρλινγκ Χάαλαντ κοστίζει 2,5 εκ. ευρώ! Mόλις 275 τέτοια hypercar κυκλοφορούν στον πλανήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button