Αθλητικά

Ο Τεν Χαγκ δηλώνει «σίγουρος» στην τοποθεσία «Ολντ Τράφορντ»! Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ να απογοητεύει τη φετινή σεζόν και οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν ριζικές αλλαγές από το νέο συνιδιοκτήτη της ομάδας, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, αλλά ο Έρικ τεν Χαγκ δεν δείχνει να… ιδρώνει από την γκρίνια που υπάρχει και αισθάνεται “σίγουρος” για τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε ότι δεν απαιτεί διαβεβαιώσεις για ασφάλεια εργασίας από τον νέο συνιδιοκτήτη Τζιμ Ράντκλιφ, προσθέτοντας ότι είναι επικεντρωμένος στο να διασφαλίσει ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να προοδεύει και να βελτιώνεται.

Ο Τεν Χαγκ προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας είναι απογοητευτική.

Η σεζόν της Γιουνάιτεντ μαστίζεται από ασυνεπείς εμφανίσεις και προβλήματα τραυματισμών, με την ομάδα του Μάντσεστερ να βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος μετά την ήττα (2-1) από τη Φούλαμ το Σάββατο.

Η ήττα, η οποία ήρθε μόλις τρεις ημέρες αφότου ο Ράτκλιφ υποσχέθηκε να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στις μέρες της δόξας της, πρόσθεσε τον έντονο έλεγχο και την πίεση στον Τεν Χαγκ.

Ερωτηθείς εάν θα ωφελούσε τον σύλλογο μια δημόσια επιβεβαίωσε του Ράντκλιφ ότι ο Τεν Χαγκ προορίζεται ως μακροπρόθεσμος προπονητής της Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός είπε στους δημοσιογράφους: “Έχω συμβόλαιο για τρεις σεζόν, οπότε δεν με νοιάζει”.

“Είμαι σε αυτή τη διαδικασία, επικεντρώνομαι μόνο στη διαδικασία, οπότε δεν με νοιάζει τι συμβαίνει γύρω μου”, πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ, μιλώντας ενόψει της σημερινής (28/2) αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

“Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τον Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, επίσης με τον Σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ και άλλους σε αυτή την ομάδα, οπότε ξέρω για ποιό πράγμα μιλάμε και έχω μια ισχυρή πεποίθηση και αισθάνομαι ότι πιστεύουν σε μένα.

Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είμαι σε μια διαδικασία, ξέρω τι κάνω. Εστιάζω σε αυτά τα δύο σημεία – την πρόοδο της ομάδας σε αυτή τη στιγμή και το επόμενο παιχνίδι και το μέλλον”.

To άρθρο Ο Τεν Χαγκ δηλώνει «σίγουρος» στην τοποθεσία «Ολντ Τράφορντ»! Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button