Πολιτική

Κατά πλειοψηφία με 16 γαλάζιους ψήφους  εγκρίθηκε  το πόρισμα της ΝΔ

Το πόρισμα της πλειοψηφίας με επισυναπτόμενες τις πορισματικές εκθέσεις της Αντιπολίτευσης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την διερεύνηση του σιδηροδρομικού ατυχήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχετίζονται με αυτό εγκρίθηκε και κατατέθηκαν στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα

Σε μια καταληκτική συνεδρίαση της Επιτροπής που σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη   στα κοινοβουλευτικά μεταπολιτευτικά χρονικά  εξαιτίας της στάσης που επέλεξε να παρέμβει στις εργασίες της Επιτροπής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου που μετέτρεψε την συνεδρίαση σε Αμφιθέατρο.

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες συνεδριάσεων και ακροάσεων μαρτύρων, οι εργασίες της Επιτροπής.

διαιώνισε την κακή κοινοβουλευτική παράδοση που θέλει τα κόμματα “να συμφωνούν ότι διαφωνούν”, να μην καταλήγουν σε ένα κοινό πόρισμα και να καταθέτουν ισάριθμα πορίσματα με διαφορετικές αιτιάσεις, εστιάσεις και καταλογισμούς ευθυνών σε πρόσωπα. 

Με την πλειοψηφία να καταλογίζει στην μειοψηφία για κομματική εκμετάλλευση της κοινοβουλευτική διαδικασίας και την μειοψηφία να καταγγέλλει την πλειοψηφία για μεθοδεύσεις συγκάλυψης. 

Το πόρισμα της πλειοψηφίας και οι πορισματικές εκθέσεις της Αντιπολίτευσης, πλέον τις επόμενες ημέρες  θα πάρουν τον δρόμο… για την συζήτησή τους  στην Ολομέλεια. 

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button