Αθλητικά

Σοκάρει ο Τζον Γουόλ: «Πήγα να αυτοκτονήσω δυο φορές»

Ο Τζον Γουόλ ανέφερε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο, όταν αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας και έφτασε κοντά μέχρι και στο να αυτοκτονήσει.

Ο Τζον Γουόλ, ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στο ΝΒΑ με περισσότερους από 700 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, μίλησε για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει ότι δυο φορές έφτασε κοντά στο να αυτοκτονήσει.

«Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά είχα βγάλει ένα video στο οποίο έκανα κάποια σήματα συμμοριών.

Αυτές ήταν οι πιο σκοτεινές μέρες μου. Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία. Δύο φορές ήθελα να αυτοκτονήσω, αλλά σκέφτηκα αν με πάρω από τη γη, θα έχω απογοητεύσει τα παιδιά μου, ποιος θα τα μεγαλώσει;

Ξέρω ότι πρέπει να είμαι εδώ για τα παιδιά μου. Ξέρω πως είναι και προσπαθώ να πω στον κόσμο ότι το ζήτημα της ψυχικής υγείας είναι σοβαρό. Έπρεπε να πάω σε ένα θεραπευτή μετά από αυτό.

Αν δεν ήταν τα δύο αγόρια μου, θα είχα σκοτώσει τον εαυτό μου. Έβαλα ένα όπλο στο κεφάλι μου δύο φορές. Πολύς κόσμος που είναι δίπλα μου και οι τότε φίλοι μου δεν το ήξεραν», πρόσθεσε ο Γουόλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζον Γουόλ.

Για την ιστορία ο 33χρονος γκαρντ που έχει φορέσει την φανέλα των Γουίζαρντς, Ρόκετς και Κλίπερς τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται σε κάποιο σύλλογο στο ΝΒΑ.

 

To άρθρο Σοκάρει ο Τζον Γουόλ: «Πήγα να αυτοκτονήσω δυο φορές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button