Πολιτική

Διαγραφή Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ – Αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «τουρκολάγνο»

Η Νέα Δημοκρατία σε σημερινή (23.05.2024) ανακοίνωσή της ζητά την διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τουρκολάγνο».

Στο κανάλι Attica βρέθηκε καλεσμένος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος και σε συνέντευξή του, μιλώντας για την κυβέρνηση είπε τη φράση «Εμείς δεν είμαστε τουρκοφάγοι, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης όμως είναι τουρκολάγνος».

Το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε στη δήλωση αυτή κατά του πρωθυπουργού και ζητά την διαγραφή του πολιτικού από το κόμμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος.

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της ΝΔ γράφει: «Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «τουρκολάγνο». Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα.

Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη! Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές».

Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, χωρίς να εκλεγεί. Επίσης, έθεσε υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές του 2024.

To άρθρο Διαγραφή Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ – Αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «τουρκολάγνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button