Αθλητικά

Ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα έβαλε το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Εθνική Νέων αλλά δεν το πανηγύρισε

Ο Γκουστάβο Βαρέλα, γιος του παλιού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, χάρισε τη νίκη στην Πορτογαλία κόντρα στην Εθνική Νέων της Ελλάδας, όμως δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε δείχνοντας σεβασμό στην χώρα που πέρασε σημαντικό χρόνο της ζωής του.

Ο Γκουστάβο Βαρέλα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Πορτογαλία κόντρα στην Εθνική Νέων, σκοράροντας στο 89′ του αγώνα που έγινε στο “Estadio Municipal de Aveiro” (εναρκτήριος της στην Elite Round του Euro U-19).

Ο γιος του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ έδωσε την νίκη στους Ίβηρες, όμως δεν το πανηγύρισε, δείχνοντας το σεβασμό του στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του, Φερνάντο Βαρέλα, αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2016 και ήταν βασικό μέλος του “δικέφαλου του Βορρά”, στο ιστορικό πρώτο νταμπλ της ομάδας. Ο Γκουστάβο φόρεσε και εκείνος τα “ασπρόμαυρα” με τις ακαδημίες της ομάδας, πριν τον αποκτήσει η Κ-19 της Μπενφίκα.

To άρθρο Ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα έβαλε το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Εθνική Νέων αλλά δεν το πανηγύρισε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button