Αθλητικά

Δανία – Σερβία 0-0: Βολεύτηκαν από την ισοπαλία οι Σκανδιναβοί και προκρίθηκαν στους «16» του Euro 2024

Η Δανία έμεινε στο 0-0 με την Σερβία, στο ματς που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Euro 2024 και πέρασε στους “16” της διοργάνωσης ως 2η στην ισοβαθμία με την Σλοβενία, η οποία έμεινε 3η. Την ίδια ώρα, η Σερβία έμεινε στους 2 βαθμούς και στην τελευταία θέση, αποχαιρετώντας το Euro.

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, Δανία και Σερβία προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν πιο γρήγορα την μπάλα και να γίνουν απειλητικές. Οι τυπικά γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν τα ηνία του ματς και να απειλούν την αντίπαλη εστία. Στο 21′ ο Ραΐκοβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Έρικσεν.

Αυτή ήταν και η κορυφαία φάση του πρώτου μέρους, αφού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά. Να αναφέρουμε ότι στο 23′ η Δανία πέτυχε γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ, που όμως ακυρώθηκε, αφού η μπάλα είχε περάσει αρκετά την γραμμή, ενώ έγινε και επιθετικό φάουλ από τον Βιντ στον πορτιέρε των Σέρβων.

Η Δανία προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο του ματς και στην επανάληψη. Στο 53′ όμως άκουσε ένα μικρό “καμπανάκι”, αφού ο Γιόβιτς σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε αφού ο επιθετικός το έκανε από θέση οφσάιντ.

Η Σερβία όχι μόνο έδειξε… σφυγμό στη συνέχεια, αλλά κινήθηκε πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε πιο επιθετική. Παρόλα αυτά, ούτε οι “γείτονες”, ούτε και η Δανία, δεν έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

 

To άρθρο Δανία – Σερβία 0-0: Βολεύτηκαν από την ισοπαλία οι Σκανδιναβοί και προκρίθηκαν στους «16» του Euro 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button