Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Do or die» ντέρμπι στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ στη Super League

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται απόψε στη Λεωφόρο (21:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League, σε ένα παιχνίδι που ειδικά για τους “πράσινους” είναι τελικός, καθώς αν δεν κερδίσουν μένουν πάρα πολύ πίσω στην μάχη νια τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαϊδης” σε ματς… μονόδρομο για τους “πράσινους”, στη στιγμή που η Ένωση θέλει να κάνει ένα ακόμα -και σημαντικό βήμα- για το… repeat στη Super League.

Ό,τι “έχτισε” ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του στο Φάληρο, το γκρέμισε με την ήττα του από τον ΠΑΟΚ (2-3) την περασμένη Κυριακή (31/3). Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και μόνο με νίκη θα διατηρηθεί ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Πρώτο φαβορί για τον οποίο είναι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που επικράτησε του Ολυμπιακού (1-0) στις καθυστερήσεις, συμπληρώνοντας 17 ντέρμπι (δηλαδή με αντιπάλους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη) αήττητη.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ φύγει αλώβητος από τη Λεωφόρο, όπως συνέβη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (1-2), θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για το back to back στη Super League.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Παλάσιος (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα κόντρα στον ΠΑΟΚ) τον Σπόραρ (εκτός προληπτικά) και τους Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο.

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως συνηθίζει, δεν ανακοίνωσε αποστολή, έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Στάνκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Τερίμ, 4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Τσέριν – Μαντσίνι, Μπερνάρντ, Μπακασέτας – Ιωαννίδης

ΑΕΚ (Αλμέιδα, 4-3-3): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Πινέδα, Γιόνσον – Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι

Διαιτητής: Κλαούντιο Περέιρα (Πορτογαλία)

Βοοηθοί: Πέδρο Ριμπέιρο, Τιάγκο Κόστα

Τέταρτος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

VAR: Φάμπιο Μέλο

AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Do or die» ντέρμπι στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ στη Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button