Αθλητικά

«Βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Νταβίντ Κάρμο»

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ετοιμάζεται να βάλει “βαθιά” το χέρι στην τσέπη, αφού ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, προανήγγειλε ουσιαστικά τη μετεγγραφή του Νταβίντ Κάρμο στους Πειραιώτες.

Ο Κάρμο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ εμφανίζεται έτοιμη να καταβάλλει το ιλιγγιώδες ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας του, για να τον αποκτήσει από την Πόρτο με κανονική μετεγγραφή.

Αυτό δήλωσε τουλάχιστον, ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος και ανέφερε: “Ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια για τον Κάρμο, αλλά δεν πρόκειται να τα χάσουμε. Ο Ολυμπιακός μας έχει ενημερώσει ότι θα πληρώσει τα 17,5 εκατομμύρια της οψιόν του”. Ο Ολυμπιακός θα κάνει με αυτόν τον τρόπο τον 24χρονο αμυντικό την πιο ακριβή μετεγγραφή της Super League 1, “ποντάροντας” και στη μεγάλη μεταπωλητική του αξία, εξαιτίας της νεαρής ηλικίας του.

To άρθρο «Βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Νταβίντ Κάρμο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button