Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 80-82: Έβαλε πλώρη για τα play in στη Euroleague παίρνοντας μεγάλο «διπλό»

H Αναντόλου Εφές έφυγε με ένα σπουδαίο “διπλό” από την έδρα της Φενέρμπαχτσε (80-82) και βάζει… πλώρη για την είσοδο της στα play-in στη Euroleague. Μίλησε η κλάση του Λάρκιν στο φινάλε του παιχνιδιού – Μοιραίος ο Χέις-Ντέιβις. Στην έδρα του Ολυμπιακού παίζει την τελευταία αγωνιστική η Φενέρ.

Κάνοντας τεράστια εμφάνιση μέσα στην “Ulcer Arena” η Αναντολού Εφές νίκησε 82-80 τη Φενέρμπαχτσε και έγινε το φαβορί για να τερματίσει 10η και να μπει στα play-in της Euroleague, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειάς της διοργάνωσης.

Στο 16-17 πλέον οι πρωταθλητές Τουρκίας, ενώ από την άλλη η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τη μόλις δεύτερη εντός έδρας ήττα φέτος, υποχώρησε στο 20-13 και βρίσκεται μια νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό (παίζει στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική).

Κορυφαίος για την Εφές ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν με 21 πόντους, ενώ άλλους 15π. πρόσθεσε ο Σέιν Λάρκιν. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Σκότι Γουίλμπεκιν με 17 πόντους, με τον Γιώργο Παπαγιάννη ήταν πολύ καλός με 13π. και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 36-32, 52-51, 80-82

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 80-82: Έβαλε πλώρη για τα play in στη Euroleague παίρνοντας μεγάλο «διπλό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button