Αθλητικά

Αγγλία – Σλοβενία 0-0: Δεν έπεισαν τα «τρία λιοντάρια» αλλά πήραν πρωτιά και πρόκριση – Στους «16» και η ομάδα του Σπόραρ

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει κάποιο χειροκρότημα. Η Αγγλία έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Σλοβενία και σε συνδυασμό με το 0-0 στο Δανία – Σερβία, πήρε την πρωτιά στον 3ο όμιλο και την πρόκριση στους “16” του Euro 2024. Την ακολούθησε στην επόμενη φάση και η ομάδα του Σπόραρ.

Η Σλοβενία έδειξε περισσότερη διάθεση στο ξεκίνημα του αγώνα, με την Αγγλία να παρουσιάζει και πάλι μια “χλομή” εικόνα. Με το πέρας του δεκαπεντάλεπτου, τα “τρία λιοντάρια” κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν να κυκλοφορούν πιο γρήγορα την μπάλα, κάτι που έκανε την ομάδα να πλησιάσει τα καρέ του Όμπλακ. Στο 21′ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Σάκα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φόντεν, που είχε την ασίστ.

Η Αγγλία παρουσίασε και κόντρα στην Σλοβενία αυτό το “επιπόλαιο” πρόσωπο που έχει δείξει αμυντικά στο Euro 2024, αλλά η ικανότητα του αντιπάλου της δεν ήταν τέτοια για να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.

Τα “τρία λιοντάρια” είχαν καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς στην επανάληψη, αλλά ο τρόπος ανάπτυξής τους δεν ήταν ο κατάλληλος. Μικρή κινητικότητα, χωρίς κάθετο ποδόσφαιρο και με σέντρες. Η είσοδος του Πάλμερ στο ματς, ήρθε να βελτιώσει το πρόσωπο της ομάδας του Σάουθγκεϊτ, χωρίς όμως να αναφερόμαστε και σε “μεταμόρφωση”. Η Αγγλία συνέχισε να μην πείθει, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε στα τελευταία λεπτά και δεν μπόρεσε να αλλάξει το 0-0.

To άρθρο Αγγλία – Σλοβενία 0-0: Δεν έπεισαν τα «τρία λιοντάρια» αλλά πήραν πρωτιά και πρόκριση – Στους «16» και η ομάδα του Σπόραρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button