Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός: Με Μορόν η αποστολή των «κιτρίνων»

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Λορέν Μορόν βρίσκεται κανονικά σε αυτή, αλλά παραμένει αμφίβολος για το ματς.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον Μορόν στην αποστολή για το Άρης – Ολυμπιακός και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, ο οποίος προέρχεται από μικροτραυματισμό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός.

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Με Μορόν η αποστολή των «κιτρίνων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button