Αθλητικά

Μικρή οπαδός του ΠΑΟΚ έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και συνόδευσε τον Κουλιεράκη στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βοήθησε να πραγματοποιηθεί η ευχή μιας μικρής φίλης του ΠΑΟΚ. Η μικρή Σοφία συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε την ευκαιρία σε μία μικρή οπαδό του ΠΑΟΚ, να συνοδεύσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ από την φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η μητέρα της μικρής Σοφίας επικοινώνησε με την “πράσινη” ΠΑΕ και το… όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα, η πιτσιρίκα μίλησε στα social media του “τριφυλλιού” για την εμπειρία αυτή:

Είμαι η Σοφία. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και σήμερα είμαι εδώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μου επέτρεψαν να έρθω εδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό. Από σήμερα θα χειροκροτώ και τα γκολ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Το έχω γράψει στο ημερολόγιό μου. Το έχω ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Δεν ξέρω. Και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Έχει γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου”.

Μάλιστα, η μικρή Σοφία έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία και με τους Λοντίγκιν, Ρούμπεν, Μαντσίνι και Παλάσιος του Παναθηναϊκού.

Η μικρή Σοφία εχθές ξύπνησε με μεγάλη χαρά, νιώθοντας πως η μέρα αυτή θα ήταν διαφορετική. Ήταν η μέρα του αγώνα όπου ο αγαπημένος της @paok_fc θα αντιμετώπιζε τον @fcpanathinaikos στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η μητέρα της επικοινώνησε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκος και εξέφρασε την επιθυμία της μικρής να συνοδεύσει τον αγαπημένο της παίκτη στην είσοδο των ομάδων.

Κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της ποδοσφαιριστή τον συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γιατί κανένα παιδικό όνειρο δεν πρέπει να μένει ανεκπλήρωτο! Αυτή η στιγμή θα μείνει αξέχαστη για πάντα στην καρδιά της. Αυτή η στιγμή θα (πρέπει να) μείνει σε όλους μας αξέχαστη, γιατί αυτό είναι το Ποδόσφαιρο! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ανθρώπους, υπενθυμίζοντας ότι η αγάπη για το παιχνίδι είναι κοινή και υπεράνω χρωμάτων!” αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανάρτησή της.

 


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button