Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ – Ο Τσίπρας όφειλε να στείλει την επιστολή

Θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε πως: «Το συνέδριο (του ΣΥΡΙΖΑ) αποφάσισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο, παρά το ότι έγινε και την λυπηρή εικόνα του συνεδρίου» και συμπλήρωσε πως: «Κάθε μέρα και το κόμμα και όλοι μας και ο πρόεδρος του κόμματος κρίνεται».

Σε ερώτηση αν το κόμμα θα πάει σε νέες εκλογές σε περίπτωση βαριάς εκλογικής ήττας στις ευρωεκλογές ανέφερε πως: «Δεν είναι φαρ ουέστ ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε πως: «Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και θα δει τι θα κάνει».

Την ίδια ώρα, απέκλεισε μια νέα διάσπαση του κόμματος εκτός κι αν όπως είπε γίνουν κι άλλα πράγματα που περνάνε τις γραμμές. «Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί».

 

Αναφέρθηκε και στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του κόμματος λέγοντας πως όφειλε να τη στείλει: «Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, έπρεπε να προβληματιστούν όλοι που δεν ήρθε στο συνέδριο και να αναλογιστούν γιατί δε ήρθε» κατέληξε.

To άρθρο Χρήστος Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ – Ο Τσίπρας όφειλε να στείλει την επιστολή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button