Ελλάδα

Σόλωνος: Έτσι εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο στην αποχέτευση – Τι ερευνούν οι αρχές

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) σε μία δομή αρωγής που βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος 140 στα Εξάρχεια, αφότου καταγγέλθηκε ο εντοπισμός ενός νεκρού εμβρύου μέσα σε αποχέτευση.

Αρχικά μάλιστα, επικράτησε αναστάτωση ακόμη και γύρω από την εγκυρότητα της καταγγελίας, καθώς για αρκετή ώρα οι Αρχές δεν μπορούσαν να βρουν το έμβρυο, αν και είχαν αποκλείσει το σημείο και διεξήγαγαν έρευνες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το έβρυο έβγαλαν τελικά από τον υπόνομο της τουαλέτας, οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της δομής και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο, προκειμένου το πρωί να ενημερώσουν τον ιατροδικαστή.

Η γιατρός της συγκεκριμένης βάρδιας, αλλά και η κοινωνική λειτουργός ανέφεραν στις καταθέσεις που έδωσαν στις Αρχές πως δεν θυμούνται να τους επισκέφτηκε σήμερα κάποια γυναίκα σε εγκυμοσύνη, ενώ τόνισαν ότι σχεδόν σε καθημερινή βάση περιμέμουν πολλές γυναίκες για να εξεταστούν από γυναικολόγο.

Η εντολή εισαγγελέα

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή αύριο το πρωί να κληθούν για κατάθεση όλες οι γυναίκες που ονόματα των οποίων βρίσκονταν στην κατάσταση των επισκεπτών, ωστόσο, από την πλευρά της δομής ανέφεραν πως δεν είδαν κάποιο περιστατικό εγκύου σήμερα και που να χρειάστηκε να επισκεφτεί τουαλέτα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κτήριο.

Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν από τον υδραυλικό εργαζόμενο σε εταιρεία αποφράξεων, ο οποίος είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία με αρκετές, όμως, ώρες καθυστέρησης.

Ο υπάλληλος είπε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας «…νομίζω ότι είδα κάτι που έμοιαζε σαν μωρό στην αποχέτευση» και εκείνος ειδσοποίησε την ΕΛΑΣ.

Οι Αρχές κάλεσαν άμεσα στο τμήμα τον υπεύθυνο της δομής αρωγής, ο οποίος ανέφερε ότι όταν είδαν το έμβρυο, ήταν εκείνοι που το έβγαλαν και το τοποθέτησαν στο ειδικό ψυγείο για να το εξετάσει την Τρίτη (27/2) ο ιατροδικαστής.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button