Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΗ, Σπαρτιάτες και.. Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζητούν ονομαστική ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κατέθεσε και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να εξηγεί στην Ολομέλεια ότι «το κρυφτούλι θα πρέπει να τελειώνει…»  εννοώντας την στάση των βουλευτών της ΝΔ που διαφωνούν και θα απέχουν της ψηφοφορίας. 

O Σωκράτης Φάμελλος τοποθετούμενος στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου κατέθεσε το αίτημα διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας που υπογράψει η κοινοβουλευτική του ομάδα, ασκώντας έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν έχει βάλει κομματική πειθαρχία και έδωσε διέξοδο μέσω της αποχής σε όσους διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Υπενθυμίζεται ότι αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσαν νωρίτερα και 21 βουλευτές από τη ΝΙΚΗ και τους Σπαρτιάτες ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η πρωτοφανής τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ο οποίος παρεμβαίνοντας στα της νομοθετικής εξουσίας ζήτησε επίσης ονομαστική ψηφοφορία. 

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΗ, Σπαρτιάτες και.. Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζητούν ονομαστική ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button