Αθλητικά

Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Απόστολο Χρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ντόχα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη μέσω των social media τον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης υγρού στίβου της Ντόχα.

Πέρα από τα συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μακρυγιάννη, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση στον ίδιο τελικό.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο, αλλά και στον Βαγγέλη Μακρυγιάννη που τερμάτισε στην 4η θέση στον ίδιο τελικό. Οι αθλητές μας συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα!», ήταν η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο twitter.

 

Συγχαρητήρια «μοίρασε» και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. «Η Ελλάδα πανηγυρίζει ένα ακόμα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για το χάλκινο μετάλλιο με καταπληκτική εμφάνιση στα 100μ. ύπτιο!

Μπράβο στους αθλητές και στις αθλήτριες μας για όσα καταφέρνουν στην Ντόχα!».

 

To άρθρο Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Απόστολο Χρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ντόχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button