Πολιτική

Στα ύψη η κόντρα για τα «αστακοκάραβα» Κασσελάκη: «Πετάει την μπάλα στην εξέδρα», «τζάκια που μεγάλωσαν με αστακομακαρονάδες»

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες συνεχίζεται.

Ο Παύλος Μαρινάκης επανέρχεται με νέα δήλωση για τα «αστακοκάραβα» που διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στις ΗΠΑ και ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, πόσες είναι και ποιες.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αρνούμενος να αποκαλύψει ποιες ακριβώς είναι», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε μια κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά από δημοσιεύματα για τις εταιρίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, αλλά και στην υπόθεση Novartis.

Η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη έχει ως εξής:«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αρνούμενος να αποκαλύψει ποιες ακριβώς είναι.

Αμήχανα ψελλίζει αοριστίες και πετάει λάσπη μέσω διαρροών, απαντώντας σε ζητήματα που δεν του τίθενται και όχι στα πραγματικά αμείλικτα ερωτήματα που εγείρονται.

Όσο ο κ. Κασσελάκης πετά την μπάλα στην εξέδρα, τόσο εκτίθεται. Από το «με λένε Στέφανο» του περασμένου Σεπτεμβρίου, πέρασαν μόλις έξι μήνες για να φτάσουμε στο «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω».
Εμείς τον καλούμε και πάλι να απαντήσει ο ίδιος, «αδιαμεσολάβητα» όπως αρέσκεται να λέει, σε συγκεκριμένα ερωτήματα που προκύπτουν:
Πόσες και ποιες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό; Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη; Γνωρίζει, ως όφειλε, τι προβλέπει ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση του κόμματος που τώρα είναι πρόεδρος;
Θα περιμένουμε. Ας το κάνει ο ίδιος – έστω μέσω Tik Tok, αφού ούτε με τις άτυπες ενημερώσεις του ΣΥΡΙΖΑ απαντά, αλλά επιλέγει την υπεκφυγή. Είναι αξιοσημείωτο δε, ότι στην άτυπη ενημέρωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μην πει κουβέντα για το άλλο σκέλος των ερωτημάτων που θέσαμε για τα «παρα-συστήματα» που λειτουργούσαν στο μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του κ. Τσίπρα – όπως πλέον ομολογούν και οι ίδιοι του οι υπουργοί. Αυτή η σιωπή σημαίνει ενοχή ή άδειασμα, ή ενδεχομένως και τα δύο».

«Τζάκια που μεγάλωσαν με αστακομακαρονάδες»

Από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για ανεπάγγελτα τζάκια που μεγάλωσαν με αστακομακαρονάδες και για πανικό της κυβέρνησης και του Παύλου Μαρινάκη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «γιατί άραγε τόσο μεγάλος πανικός από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και το Μέγαρο Μαξίμου; Μήπως οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης  έχει συγκεντρώσει ήδη πολλά ένσημα από την αγορά σε ανταγωνιστικά πεδία, σε αντίθεση με διάφορα ανεπάγγελτα τζάκια που μεγάλωσαν με… αστακομακαρονάδες και πλέον όταν διοικούν συγκαλύπτουν εγκλήματα;

Μάλλον ο κ. Γκρίνμπεργκ βλέπει κάποιες νέες κυλιόμενες μετρήσεις τις οποίες ωστόσο βλέπουμε όλοι μας.Σημείωση: ευχαριστούμε για την παραδοχή ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ξέρει να κάνει Tik Tok  καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

 

To άρθρο Στα ύψη η κόντρα για τα «αστακοκάραβα» Κασσελάκη: «Πετάει την μπάλα στην εξέδρα», «τζάκια που μεγάλωσαν με αστακομακαρονάδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button