Αθλητικά

Σπανούλης σε παίκτες της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ: «Δεν θέλω να βλέπω μούτρα, εδώ δεν είναι σύλλογος»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, με τον ίδιο να γνωστοποιεί τους νέους κανόνες που θα ισχύουν στην ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό να γίνεται από νωρίς σαφής ως προς τους καινούργιους κανόνες που θα ισχύουν στο «γαλανόλευκο» στρατόπαιδο.

Συγκεκριμένα ο Σπανούλης επισήμανε στους παίκτες του πως στην Εθνική ομάδα κανείς δεν πρέπει να έχει μούτρα σε περίπτωση που δεν παίζει, καθώς δεν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας δεν είναι σύλλογος.

Μάλιστα ο 41χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι πολλοί ήταν οι παίκτες που για χάρη της Εθνικής είτε άλλαξαν θέση, είτε είχαν άλλο ρόλο από ότι στις ομάδες τους.

Αναλυτικά τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ

«Η μοναδική περίπτωση στην οποία θα έχουμε πρόβλημα, είναι να μην καταλάβετε ότι εδώ είναι Εθνική και όχι σύλλογος. Δεν θέλω να δω μούτρα αν παίζει κάποιος σε σχέση με κάποιον άλλον, αν σουτάρει κάποιος ενώ πιστεύετε ότι δεν θα έπρεπε.

Δεν θέλω να δω μούτρα γιατί μόνο τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Πολλοί μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν αγωνίστηκαν τραυματίες στην Εθνική. Άλλοι χρειάστηκε να αλλάξουν θέση.

Παίκτες ηγέτες στους συλλόγους τους χρειάστηκε να αλλάξουν ρόλο και να έχουν πιο περιορισμένο στην Εθνική. Αυτό θέλω από εσάς, να μη βλέπω μούτρα».

 

To άρθρο Σπανούλης σε παίκτες της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ: «Δεν θέλω να βλέπω μούτρα, εδώ δεν είναι σύλλογος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button